WINNING IS ONLY HALF OF IT. HAVING FUN IS THE OTHER HALF.

ŽELIŠ BITI DIO VELIKE VODENE BITKE, PUŠTATI S NAMA LAMPIONE U JARUN ILI SUDJELOVATI U BEER PONG TURNIRU?

SUPER, ONDA REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA WATER BALLOON CHALLENGE-U JER PRIJAVE SU OTVORENE!

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO

 • natjecanja
  Beer pong turnir

  Beer pong je igra za ekipu koja misli da može popit!

  Koliko vas ima takvih? Ha?!? :) Radi se o jednoj sportskoj disciplini, a na tebi je samo da ubaciš ping pong lopticu u čaše poredane na drugom kraju stola. Prijavi svoj tim za Beer pong turnir ako misliš da si spreman osvojiti ovu prestižnu titulu!

  Pravila igre. Znači igramo s 10 čaša od 0,5l koje će biti poredane u trokutastu formaciju na kraju stola.

  U svakom prijavljenom timu mora biti 3 natjecatelja. Ime tima prijavljujete sami. Tim koji je na redu ping pong lopticom gađa čaše na stolu. Ako pogodi, ekipa iz drugog tima mora popiti čašu piva u koju je upala loptica. Timovi se redom izmjenjuju, a pobjednik je onaj koji pogodi sve protivnikove čaše.

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
 • natjecanja
  Water Balloon Challenge

  Natjecanje u gađanju vodenim balonima

  Ove godine vas bombardiramo sa 180,000 vodenih balona u 3 epske bitke koje će se periodično održavati svaka 3 sata s početkom od 12:00 h. Ako niste lani bili s nama ne znate što ste propustili, al stvarno! Na ovako bolesnom eventu još niste bili! Znači rezerviraj svoje mjesto i naši ljudi će ti pokloniti narukvicu. S narukvicom možeš sve.. sudjelovati u sve 3 bitke, puštati lampione; ustvari čekat će te lampion s tvojim imenom! Da!

  Kada biraš narukvicu biraj i boju. Boja ujedno označava i tim. Na WBC-u imamo 2 tima koja stoje jedan nasuprot drugom. U velikim epskim vodenim bitkama nema pobjednika. Pobjednici su svi jer cilj je izbaciti sve vodene balone. Nakon odrađene bitke priprema se druga a ekipa za to vrijeme uživa u WBC programu. Tu su dj-i, performeri, izvođači, bendovi i naravno rakburgeri za sve gladne!

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
 • natjecanja
  Puštanje lampiona

  Po starokineskoj legendi, njihov general i strateg još u drugom stoljeću koristio je lampione kao sredstvo signalizacije. WBC ekipa odlučila je na ovaj način signalizirati završetak vodenih bitki i najaviti razonodu i veselje večernjeg programa koji slijedi.

  Na WBC-u lampione puštamo u Jezero na zapadnoj obali Jaruna i dok oni slobodno plutaju u mraku i nestaju, WBC ekipa vjeruje da će na isti način nestati brige, strahovi i suvišne želje onih koji ih puštaju. Mi vjerujemo ako poklonite nekome lampion za uzvrat će te dobiti prosvjetljenje jer vatra koja pokreće lampion predstavlja mudrost koja pokreće čovjeka.

  Lampione koje ćemo puštati u jezero svatko neka doživi na svoj način. Nekome će osvijetliti put, nekome će biti prelijepo romantično iskustvo, nekome želja , nekome rođendanski poklon ili tren velike ljubavi .. sve u svemu puštamo ih zajedno da bi naš dan učinili nezaboravnim i magičnim.

  WBC tim će novac od prodanih lampiona koristiti za uređenje javnog  fitness parka tako da će postaviti novu instalaciju za vježbanje. Iz godine u godinu naš rad će uživati svi posjetitelji Jaruna besplatno i ono što je najbitnije, zajedno ćemo graditi sadržaj koji će dugoročno svim posjetiteljima biti od koristi.

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO