WINNING IS ONLY HALF OF IT. HAVING FUN IS THE OTHER HALF.

“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”

 • party
  TEMATSKI PARTY - LUDE 70'

  WBC BEACH BAR

  BEACH BOYS OPENING PARTY

  Svirat ćemo pjesme koje su Beach Boysi snimili tijekom čitave karijere. The Beach Boys su osnovani 1961. u Kaliforniji, a poznati su po surf-pop zvuku, koji karakterizira pjesme kao što su “Surfin USA” ili “California Girls”. Bejzbolice, kripersice i kokotice uz havajske surf košulje bit će dio tematskog partya na obali Jaruna. Držat ćemo se autentičnog standardnog repertoara, da se ekipa ima za što uhvatiti.

  Za sve rockabilly i retro fanove, vidimo se na otvorenju WBC Beach Bar-a!

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
 • party
  BOB MARLEY PARTY - NISKA RASTA MAN ENTERTAINMENT

  RAKBURGER BAR

  TRIBUTE TO BOB MARLEY

  Zagreb Kingston! Ja man!
  Glavni i najveći dio države Jamajke preselio je na zapadnu obalu Jaruna.
  Slatki kokteli, bananekakao, kava, turizam i brdo studentica :)
  Niska Rasta Man na majku a DJ Zrna na gramofonima – show

  Ovaj dan u RAKBURGER BARU posvetit ćemo kralju, glazbeniku koji je postigao status svjetske superzvijezde. Rastafarijanci dobro došli na WBC!

  Neki Marleyevi citati iz poznatijih pjesama:
  “don´t forget your history nor your destiny.”
  “in the abundance of water, the fool is thirsty.”
  “the harder the battle the sweet of jah victory.”
  “open your eyes & look within, are you satisfied with the life you´re living.”
  “in this great future you can`t forget your past.”
  “If you get down and quarell everyday, you’re saying prayers to the devil, I say.”
  “Just can’t live that negative way…make way for the positive day!”
  “One bright morning, when my work is over I will fly away home!”

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
 • koncerti
  WBC MAIN EVENT CONNECT LIVE

  MAIN STAGE

  00:00 – 1:30

  Connect radi na novoj ploči a kažu da će biti spremni za WBC LIVE!

  To možda znači neke premijere, slušaonice i ekskluzivno izvođenje nekih od novih stvari s nadolazećeg albuma .. da, to bi bilo jebeno! Izvođači večeri zatvorit će ovogodišnji WBC na najbolji mogući način, uz pjesmu, cugu, rasplesane cure i hitove. Tko je bio na njihovim koncertima zna o čemu pričam a onaj tko nije .. ovo mu je super prilika! Ljudi pozdrav i vidimo se na ovogodišnjem WBC-u!!

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
 • koncerti
  BRAIN HOLIYDAYS LIVE

  MAIN STAGE

  Zagrijavanje uz roots i dancehall. Brain Holidays nas već godinama uveseljavaju, a ovogodišnju feštu započeti će s „Jamminom“ pa nastaviti uz mnogobrojne hitove našeg Boba – „Natty Dread“, „One Love“… Gaćina na mikrofonu, piva i pljuga ispod suncobrana, balon ili dva u bulju da te ohlade i idemo … Brain Holidaysi su zaista jedini naš pravi roots sastav (mislim da ih je bilo 11 kvalitetnih pojedinaca na pozornici zadnji put kad sam ih ja slušao) Fešte u ime Boba Marleya su potrebne. Ljudima su zaista potrebne dobre vibracije. Reggae scena u Hrvatskoj je živa i postojana, pogotovo u sound system segmentu stoga dođite na WBC i uživajte uz dva kvalitetna benda.

  Završit ću s Bobom:
  “One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
  ― Bob Marley

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
 • party
  WBC BEACH BAR RESIDENT - Dj Em Bee (R&B Confusion)

  Prije desetak godina započela je jedna od najuspješnijih zagrebačkih klupskih saga, RNB Confusion. Danas u sklopu WBC BEACH BARA Dj Em Bee kreira i uređuje program koji će vas držati u dobrom raspoloženju do kasnih sati. Na užarenom pijesku Jaruna dočekat ćemo zajedno zalazak sunca uz R&B Confusion mornaricu na gramofonima + tu su kokteli i rasplesani komadi za nezaboravan uvod u večernji program koji slijedi. neprocjenjivo!

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
 • party
  RAKBURGER BAR RESIDENT - DJ ZRNA

  Jedan je od začetnika RnB Confusion večeri u ZG klubovima Piranha, Gjuro2, Mension. Kao rezident DJ RnB Confusiona radi od 2003. godine. Uz rezidencije u Gjuri2 i Piranhi čest je gost u klubovima diljem Hrvatske i Europe. Surađivao je sa brojnim glazbenicima i svirao na nastupima: Snoop Dogg, Montell Jordan, DJ Shortee Blitz, Ivy Chanell, Blackstreet, Horace Brown, Dj Atwar, Dj asha itd. Svirao u mnogim ekskluzivnim klubovima: Piranha (CRO), Gjuro2 (CRO), Papaya (CRO), Terminal (CRO), Cvetličarna (SLO), Hypnotic (SRB), Ambis (SRB), Indigo bar (CRO), Hypnotic (SRB), Colloseum (MK), Kiss (GER), PPC (AT)… Surađivao je i sa raznim drugim kompanijama i eventima : Fresh Island (CRO), Otvoreni Radio, BMW, Collegium i mnogim drugima.

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
 • party
  WBC BEACH PARTY - DJ SHEKO (R&B CONFUSION)

  Nakon masakra 80.000 vodenih balona kreće WBC AFTERBEACH PARTY. DJ SHEKO (R&B CONFUSION CREW) za vas će Zapadnu obalu Jaruna pretbvoriti u fucking Miami ! Dođi, kupaj se, pleši, igraj odbojku na pjesku, sunčaj se i vrišti uz atraktivan hip hop, r’n’b, mash up set ovog klupskog manijaka. Zabavno?.. i više od toga!

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
 • koncerti
  Nikola Marjanović - Brown Sugar Copy

  MAIN STAGE

  U subotu na WBC-u vas očekuje nastup Brown Sugar benda s Nikolom Marjanovićem kao frontmenom! Dečki ubijaju! Na binu će izaći u pratnji najboljih hrvatski glazbenika koji trenutno sviraju s našim najpopularnijim bendovima!

  Brown Sugar je funky soul bend a frontmen lud hahah!!

  Da ne pričamo puno; Jarun 4.06. BROWN SUGAR LIVE – VIDIMO SE NA KONCERTU!

  REZERVIRAJ SVOJE MJESTO