Po starokineskoj legendi, njihov general i strateg još u drugom stoljeću koristio je lampione kao sredstvo signalizacije. WBC ekipa odlučila je na ovaj način signalizirati završetak vodenih bitki i najaviti razonodu i veselje večernjeg programa koji slijedi.

Na WBC-u lampione puštamo u Jezero na zapadnoj obali Jaruna i dok oni slobodno plutaju u mraku i nestaju, WBC ekipa vjeruje da će na isti način nestati brige, strahovi i suvišne želje onih koji ih puštaju. Mi vjerujemo ako poklonite nekome lampion za uzvrat će te dobiti prosvjetljenje jer vatra koja pokreće lampion predstavlja mudrost koja pokreće čovjeka.

Lampione koje ćemo puštati u jezero svatko neka doživi na svoj način. Nekome će osvijetliti put, nekome će biti prelijepo romantično iskustvo, nekome želja , nekome rođendanski poklon ili tren velike ljubavi .. sve u svemu puštamo ih zajedno da bi naš dan učinili nezaboravnim i magičnim.

WBC tim će novac od prodanih lampiona koristiti za uređenje javnog  fitness parka tako da će postaviti novu instalaciju za vježbanje. Iz godine u godinu naš rad će uživati svi posjetitelji Jaruna besplatno i ono što je najbitnije, zajedno ćemo graditi sadržaj koji će dugoročno svim posjetiteljima biti od koristi.